«AFFINAGE d'excellence - Hemmeligheden i vores grotter»
Selektion blev født med ønsket om at tilbyde den bedste ost.
Traditionelle - men moderne. Valget kombinerer fortidens knowhow, ægtheden af lokale områder, efterspørgslen på vores master-ostemagere sans for innovative og moderne emballage.
Efter mange blindsmagningstester, er «AFFINAGE d'excellence» udvælgelsen nu klar til at tilbyde dig crème de la crème fra vores lokale områder.
Brillat-Savarin
I modsætning til, at klassiske Brillat-Savarin sælges friske,
er Brillat-Savarin «AFFINAGE d'excellence» traditionelt modnet i kølige kældre i 3 uger.
Kun de mest cremet Brillat-Savarin udvælges af kælderenmesteren.
Dette er en af de sidste Brillat-Savarin, der fremstillet af råmælk og hånd-støbes med en slev.
Nøje udvalgt på Pré forêt ostemejeri i Meaux området, hvor den er lavet af frisk råmælk fra regionen, tilsat fløde.
Efterhånden som den modnes, bliver den mere og mere cremet.
Emballageret i en trææske gør det muligt for osten at fortsætte sin modning efter den forlader kældrene.
Dens skorpe og hvide ostemasse frigiver en cremet og smøragtig smag i munden og har en uovertruffen cremet konsistens.