AFFINAGE BRILLAT SAVARIN

God Ost

«AFFINAGE d'excellence - Hemmeligheden i vores grotter»

Selektion blev født med ønsket om at tilbyde den bedste ost.

 

Traditionelle - men moderne. Valget kombinerer fortidens knowhow, ægtheden af lokale områder, efterspørgslen på vores master-ostemagere sans for innovative og moderne emballage.

Efter mange blindsmagningstester, er «AFFINAGE d'excellence» udvælgelsen nu klar til at tilbyde dig crème de la crème fra vores lokale områder.


Brillat-Savarin

I modsætning til, at klassiske Brillat-Savarin sælges friske,

er Brillat-Savarin «AFFINAGE d'excellence» traditionelt modnet i kølige kældre i 3 uger.


Kun de mest cremet Brillat-Savarin udvælges af kælderenmesteren.


Dette er en af de sidste Brillat-Savarin, der fremstillet af råmælk og hånd-støbes med en slev.


Nøje udvalgt på Pré forêt ostemejeri i Meaux området, hvor den er lavet af frisk råmælk fra regionen, tilsat fløde.


Efterhånden som den modnes, bliver den mere og mere cremet.


Emballageret i en trææske gør det muligt for osten at fortsætte sin modning efter den forlader kældrene.


Dens skorpe og hvide ostemasse frigiver en cremet og smøragtig smag i munden og har en uovertruffen cremet konsistens.