AFFINAGE COMTE

God Ost

«AFFINAGE d'excellence - Hemmeligheden i vores grotter»

Selektion blev født med ønsket om at tilbyde den bedste ost.

 

Traditionelle - men moderne. Valget kombinerer fortidens knowhow, ægtheden af lokale områder, efterspørgslen på vores master-ostemagere sans for innovative og moderne emballage.

Efter mange blindsmagningstester, er «AFFINAGE d'excellence» udvælgelsen nu klar til at tilbyde dig crème de la crème fra vores lokale områder.


COMTE AOP

Comté AoP «AFFINAGE d'excellence» er lavet udelukkende på mælk fra racen montbéliarde - køerne fodres kun med græs og hø.


Den er nøje udvalgt af vores master-ostemagere fra hele Frankrig.


Hjulene er lavet på den traditionelle måde i alpine mejerier (modning af mælken ved 12 °, koaguleret med osteløbe fra kalvemaver, brug af kobber kar) i kooperativerne i Valoreille og Labergement-Sainte marie og herefter sendt til Fort Lucotte, Marcel Petite s modning center -  for at fuldføre dens modning som varer mellem 13 til 18 måneder, hvor de så bliver personligt udvalgt af vores Master-ostemagere.


Comté AoP «AFFINAGE d'excellence» er således særdeles velsmagende og meget efterspurgt af gourmeter.


Den lokker med subtile noter af tørrede frugter, frisk hasselnød og karry og lokkende duft af gratin, som samlet danner en ægte festival for smagsløgene.