«AFFINAGE d'excellence - Hemmeligheden i vores grotter»
Selektion blev født med ønsket om at tilbyde den bedste ost.
Traditionelle - men moderne. Valget kombinerer fortidens knowhow, ægtheden af lokale områder, efterspørgslen på vores master-ostemagere sans for innovative og moderne emballage.
Efter mange blindsmagningstester, er «AFFINAGE d'excellence» udvælgelsen nu klar til at tilbyde dig crème de la crème fra vores lokale områder.
MONT D'OR
Mont d'or kommer fra Guy Rième ostemejeri.
Dette lille alpine mejeri i Haut-Doubs laver comté med sommermælk i sommermånederne og mont d'or i vinteren.
Mont d'or «AFFINAGE d'excellence» er en traditionel råmælksost mont d'or, lavet som i gamle dage - i kobber kar.
Den passes og plejes under sin modningsperiode, der varer i mindst 4 uger.
Alle disse faktorer gør, at den klart adskille sig fra andre Monts d'or.
Ostemassen er cremet uden at være løbende. Den har en meget mærkbar smag af gran og underskov.
Mont d'or «AFFINAGE d'excellence» nydes varm, med en ske eller kniv. Sande osteelskere spiser den kold.