«AFFINAGE d'excellence - Hemmeligheden i vores grotter»
Selektion blev født med ønsket om at tilbyde den bedste ost.
Traditionelle - men moderne. Valget kombinerer fortidens knowhow, ægtheden af lokale områder, efterspørgslen på vores master-ostemagere sans for innovative og moderne emballage.
Efter mange blindsmagningstester, er «AFFINAGE d'excellence» udvælgelsen nu klar til at tilbyde dig crème de la crème fra vores lokale områder.
Morbier AoP
Morbier AoP «AFFINAGE d'excellence» hylder de gamle tradition.
Dens ekstra lange 12 ugers modningperiode giver anledning til en renere smag og en blødere ostemasse, der smelter i munden.
En unik ost, som stadig laves på den gammeldags måde i kobber kar.
Ostemassen formes i en Comté-støbeform, en fremgangsmåde, der ellers ikke er blevet anvendt i 40 år.
Støbning, udlægning af aske og saltning bliver alt samme lavet med håndkraft.
Morbier AoP de Fruitière «AFFINAGE d'excellence» smager af grillet hasselnødder - med en blød struktur der nærmest smelter i munden er dens karakteristisk egenskab.
Laget af aske i centrum af osten er spiseligt og i tidligere tider blev asken anvendt til at adskille morgenosten fra aftenost.