«AFFINAGE d'excellence - Hemmeligheden i vores grotter»
Selektion blev født med ønsket om at tilbyde den bedste ost.
Traditionelle - men moderne. Valget kombinerer fortidens knowhow, ægtheden af lokale områder, efterspørgslen på vores master-ostemagere sans for innovative og moderne emballage.
Efter mange blindsmagningstester, er «AFFINAGE d'excellence» udvælgelsen nu klar til at tilbyde dig crème de la crème fra vores lokale områder.
Ossau-Iraty
Udvalgt efter forskellige kriterier, blev denne Ossau-Iraty udvalgt efter flere blinde smag-test.
Den er udelukkende fremstillet i landsbyen Iraty, i Pyrénées, som ligger i 1237 meters højde.
Her bliver den fremstillet af rå fåremælk af et lille alpint mejeri, som er orienteret mod en bæredygtig udvikling.
Mælken kommer fra små tredive producenter i området.
Den er modnet i 6 til 8 måneders i traditionelle kældre.
Det har en typisk smag, som ikke er overvældende, samt en rig frugtagtig, hasselnøddeagtig smag med en fin urteagtig eftersmag.
Dens konsistens nærmest smelter i munden, hvilket gør den til et enestående produkt.
Huller eller mikroorganismer-huller, som kan ses på skorpen, er et karakteristiske tegn på alderdom og naturlig skorpe.