«AFFINAGE d'excellence - Hemmeligheden i vores grotter»
Selektion blev født med ønsket om at tilbyde den bedste ost.
Traditionelle - men moderne. Valget kombinerer fortidens knowhow, ægtheden af lokale områder, efterspørgslen på vores master-ostemagere sans for innovative og moderne emballage.
Efter mange blindsmagningstester, er «AFFINAGE d'excellence» udvælgelsen nu klar til at tilbyde dig crème de la crème fra vores lokale områder.
Pérail
Pérail «AFFINAGE d'excellence» blev valgt blandt flere Pérail opskrifter og efter flere blindesmags test.
Den er lavet af rå fåremælk i et lille alpint familie mejeri i den lille landsby Hyelzas, i Causses bjergene.
Dette ostemejeri har lavet Pérail siden 1927. Den er håndstøbt med en slev og modnet i 2 til 3 uger.
Pérail «AFFINAGE d'excellence» har en cremet konsistens, som smelter i munden og en milde og karakteristisk smag af rå fåremælk.
Den kan blive næsten flydende.
Den er pakket i en gennemsigtig indpakning, hvilket forhindrer ostemassen fra at sætte sig, men samtidig gør det muligt for osten at udvikle sine aromaer og blødhed.