AFFINAGE ROQUEFORT


God Ost

«AFFINAGE d'excellence - Hemmeligheden i vores grotter»

Selektion blev født med ønsket om at tilbyde den bedste ost.

 

Traditionelle - men moderne. Valget kombinerer fortidens knowhow, ægtheden af lokale områder, efterspørgslen på vores master-ostemagere sans for innovative og moderne emballage.

Efter mange blindsmagningstester, er «AFFINAGE d'excellence» udvælgelsen nu klar til at tilbyde dig crème de la crème fra vores lokale områder.


Roquefort

Fremstillingen af Roquefort går helt tilbage til år 1411.


Roquefort har den ældste Aoc i Frankrig (blev givet i år 1925), hvilket er et bevis på dens enestående kvalitet.


Vores master-ostemagere har smagt og sammenlignet mange Roquefort for at vælge den bedste til «AFFINAGE d'excellence» og har endelig valgt denne ene.


Modnet i 5 måneder i Roquefort kældre tillader den en fuld udvikling af smagsvarianter.


Mælken er fuldfed, hvilket giver osten en mere cremet konsistens, der ikke smuldre, når den skæres.


Det er en ekstraordinær ost og et must for alle ostelskere.