AFFINAGE SAINT-NECTAIRE

God Ost

«AFFINAGE d'excellence - Hemmeligheden i vores grotter»

Selektion blev født med ønsket om at tilbyde den bedste ost.


Traditionelle - men moderne. Valget kombinerer fortidens knowhow, ægtheden af lokale områder, efterspørgslen på vores master-ostemagere sans for innovative og moderne emballage.

Efter mange blindsmagningstester, er «AFFINAGE d'excellence» udvælgelsen nu klar til at tilbyde dig crème de la crème fra vores lokale områder.


Saint-Nectaire

Denne Saint-Nectaire er lavet på frisk, varm råmælk indsamlet på gården både morgen og aften.


Ostene modnes i 4 uger i naturligt kældre skåret ind i klippen, i Aubière, hvor ostene ligger på naturlig halm.


Halmen er med til at udtørre osten en smule og giver det en uforlignelig hasselnødagtig smag, en udtalt ”område” smag og en stærk lugt.


Osten er dækket af en naturlig skorpe, hvor grålige-orange skimmel kan udvikles - dette er helt normalt og et tegn på kvalitet.