«AFFINAGE d'excellence - Hemmeligheden i vores grotter»
Selektion blev født med ønsket om at tilbyde den bedste ost.
Traditionelle - men moderne. Valget kombinerer fortidens knowhow, ægtheden af lokale områder, efterspørgslen på vores master-ostemagere sans for innovative og moderne emballage.
Efter mange blindsmagningstester, er «AFFINAGE d'excellence» udvælgelsen nu klar til at tilbyde dig crème de la crème fra vores lokale områder.
Tomme au marc de Jura
Tomme au marc de Jura «AFFINAGE d'excellence»
Bliver traditionelt fremstillet i Jurabjergene i et kobberkar, denne ost fremstillet af råmælk.
Den er et autentisk kvalitetsprodukt valgt efter flere smagsprøver fra vores master-ostemagere.
Tomme au marc de Jura AFFINAGE d'excellence modnes i mindst 4 måneder på granplanker, mens det regelmæssigt gnides med marc de Jura, (lokal spiritus lavet på vinkvas), hvilket giver den en særlig, frugtagtig smag.
Med sin brun skorpe samt dens bløde og cremet konsistens, kan den nydes på et ostfad, fra panden eller ovnen.